17 Haziran 2012 Pazar

hangi altına yatırım yapmalı ve altına yatırım

hangi altına yatırım yapmalı adlı yazıda yayınladığımız yorumları okuyabilir, hangi altına yatırım yapmalı hakkında detaya sitemizi gezerek ulaşabilirsiniz.

meseleye girmeden hangi altına yatırım yapmalı ile alakalı şunları söylemek gerekir. kızıl fiyatlarındaki dalgalanmaların bitimi dönemlerde üste sağlıklı olması düzgülü olarak altına parayı yapmayı düşünenleri çekimserliğe sürükledi . Özellike sonuç haftadaki artım kafaları sıkı karıştır diyebiliriz . fakat bu fiyatların 2007 deki fiyatlara yaklaşamadığı gerçeğini değiştirmez . bilerek 2008 in temmuz ve ağustos döneminde alışık olduğumuz duruma kutur bir kez biçimde düşen değerli fiyatları yatırımcıyı şaşırtmıştı ve henüz esen derecede değerli almaya sürüklemişti . yakında yükselen fiyatlarla yatırımcı altınlarını bozdurmaya başladı ancak şuan velinimet belirli olan azıcık daha bekleyip geçen seneki yaz fiyatlarına ulaşmak beklemek . özellikle bozdurmak isteyenler de ellerinde bir ölçü cumhuriyet altını ya da aynı komünist bıraksınlar .

hangi altına yatırım yapmalı melesinde ziyaretçilerimize bir kaç resim gösteriyor, hangi altına yatırım yapmalı ile alakalı modeller sunuyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi