19 Haziran 2012 Salı

bilezik fiyatı hesaplama ve bizeik fiyatları hakkında yorumlar

bilezik fiyatı hesaplama ile ilgili ziyaretçilerimize bir kaç fotoğraf gösteriyor, bilezik fiyatı hesaplama için örnekler yayınlıyoruz.

bilezik fiyatı hesaplama meselesiyle alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Bilezik fiyatları bir hayli yatırımcınan da bileceği dek 22ya da 18 derece altın gram fiyatına hakkında hesaplanırlar . Tam olarak bilezik paha hesabı kelepçe gramı x aktüel ayar gram fiyatı meslek şeklinde kabil . Tabi siz elinizdeki bilezikleri satarken işçilikten faydalamazsınız . Bu nedenle plasman gayeli kızıl alanlar ekseri yalın bilezikleri ya da etki altınlarını tercih ederler . değerli fiyatlarının bitimi eş haftada çizdiği yükseliş grafiğine dayanarak bu aralar biraz beklemekte çıkar var diyebiliriz . amma fiyatların tekrar de geçen senenin ortalamasının altında olduğunu başta önüne alırsak ihtimal de az miktarda da olsa yatırım yapabilirsiniz de diyebiliriz . kelepçe satarken ise bedel kelepçe gramı x aktüel ayar alış fiyatı şeklinde sadece formulle hesaplanır . Kısacası altının gram fiyatından kelepçe satış yapacağınızdan işçiliğe şatafat likit vermeyip 22 derece bilezik seçmeniz yararınıza olacaktır .

bilezik fiyatı hesaplama ile ilgili takipçilerimize bir iki fotoğraf sunuyor, bilezik fiyatı hesaplama ile alakalı modeller yayınlıyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi